Dia YanG AkU CiNtA

seperti title di atas,aku nak cerita serba sedikit tentang seorang guys yg aku minat :
    
   ok,sebagai langkah keselamatan aku akan mention dia as " A " . A xder sikit pon ader kena mengena ngan nama dia yang kurang kachak tu.hehe,jahat kan aku?suka dia tapi duk kutuk-kutuk nama dia lak :D aku memang nakal banyak.xcayer,tanya kawan-kawan ngn cikgu aku.eh,aper aku melalut nie.kata nak story sal orang yang aku suka .

     A nie bagi aku xla hensem mana.kalau nk tgk dia kacak bila dia buat muka serius or muka normal jer.bila dia xkacak,time dia senyum.siyes weh,aku xsuka bila dia senyum.hahahaha ^^.tu bagi aku jer la.orang lain mungkin kot suka bila dia senym.hmm,aku nak bagi gambaran dia kat korang.dia yang aku suka since .......... sgt tinggi.agak dalam 175cm kot.xgemuk xkurus,sedap mata memandang di kala mood aper pon,heh,dan sama umo ngn aku.lagi satu,dia pandai.nak specific lg,aku post gambar dia ( tapi bukan dia betul,aku just nak bagi korang tahu yang aku bayangkan dia mcm tu )

                     wah,amacam?hensem xorang yang aku minat?bhaha.tapi dia nie bila senyum,manis jer.buat mimpi aku jadi indah gemilang tiap-tiap malam.macam nie la A dalam otak aku.sebab tu aku xpenah nak terima cinta saper-saper kalau ader guys minx kopel sebab aku dah tanam dalam minda aku yang aku perlu setia dengan dia.emm,setia kan aku?? bajet angkat diri la tu =.=".xkisah la bajet aper,yang penting aku tetap suka dia sampai hari ini.
   
      A tahu ke tak?kalau dia tahu bagus la,kalau xtahu pon  lagi bagus cos biar la aku suka dia dari jauh and hati aku tenteram.ntah aper-aper aku nie.aku xboleh nak lepaskan dia dan apabila ditakdirkan yang aku ader bf,aku still suka dia.kalau one day aku dengar yang dia dah kawen,aku xfrust menongeng-nongeng or wut,aku just be happy for him.baik kan aku??haha xleh blah punyer ayat..
as for now,i'm just happy being my self for like him.kalau dia kutuk aku ker kata kat aku ker,aku tetap suka A although aku terasa sikit-sikit ngan dia.kan ader orang cakap,"kalau sayang semua nampak baik jer.yang buruk tak nampak."macam tu la dengan aku pon :) so untuk A :

p/s : i love u no matter wut.i dont care wut people will said b'coz ur admire memang muka   xmalu pon.got it?bye !

         

No comments: