countdown lalala~~

 ASSALAMUALAIKUM semua :)


 hmm tinggal beberapa hari lagi jer sebelum SPM bermula grrrrrrrrrr....jalan rasa macam tak pijak tanah ja aku nie.walaupon tinggal 33 hari lagi,aku masih nak update blog aku sebelum aku say bye-bye.hee~

 hari ini budak-budak PMR dah merdeka la semua.tadi aku tengok adik-adik PMR sekolah aku pakat dok    hepi ja dan ada sesetengah tu bawak novel.mencik la aku kat depa sebab tayang novel kat aku.kalau hampa nak taw,aku nie hantu novel.habaq mai novel pa yang aku tak ada.semua novel ada especially dari novelis terkenal.kat rak buku aku tu,bukan buku pelajaran yang penuh tapi novel ja yang penuh.macam hampeh lagi aku nie.orang kata SPM tu penentu masa depan semua.aku pula time nak exam nie rileks lagi sambil duk bukak fb ngan twitter.kalau orang lain la macam budak kelas aku tu,pakat duk study macam tak cukup masa ja nak ligan.aku selalu kata kat depa,"weh,rileks r.dan lagi la nak duk bergelak ketawa bersama nie.huhu" tapi depa wat dek ja.HAHA,budak kelas aku memang r.pakat skema semua.ooppss!!terlebi suda..

ok lar,aku xmau dok merapu panjang sangat sebab niat aku nak hampa semua doakan kejayaan aku dalam SPM 2011 nie.doakan saya,AALIA SHAHIRA BINTI MAHAMAD dengan angka giliran A037 nie semoga mendapat 7A+1A1B.amin ^^


to ALL yang akan bersama-sama akan menghadapi exam yang sama,gud luck k ? if they can do it?why cant u ? just belive in urself and pray to ALLAH SWT.kepada budak kelas aku,5SC2 marilah kita bersama-sama buktikan pada guru-guru yang walaupon kita masih boleh bergelak ketawa,kita akan bagi semua cikgu terbelalak ngn result kita semua serta menaikkan lagi nama sekolah kita yang dah sedia kluster ni.hehe-bajet riak sat :D 
                      
nie gambar budak-budak kelas aku tapi yang nie waktu form 4 dulu.yang form 5 tak dapat lagi la.kalau rajin tu,tekalah yang mana satu tuan blog yer ? hehe.budak kelas aku semua pandai-pandai.kalau tak der dalam list top 3 in form tu,bohong la.wajib budak kelas aku yang pegang setiap kali peperiksaan.btw,semua kami nampak macam budak pandai kan ? :P haha

setakat ini sahaja buat masa sekarang.hope,anda terhibur :)

p/s : semoga doa anda semua mengiringi kejayaan saya.IsyaALLAH !



No comments: