benci gemok :(

                                          SALAM ALLS (^___________^)

mulakan mukadimah dengan senyuman walaupon rasa hati ingin menangis jer.huwarghhhhhhhhhhhhh.ok.dia dah start leleh T^T.tadi abah aku yang sedang berkursus di langkawi tu kol tanya aku dekat mana and malam nie tidur rumah sapa..aku sejak 2 hari nie kerja tidur di rumah orang yang berbeza jer.semalam rumah orang lain,hari ni rumah orang lain,esok,wa tarak tahu meh.ikut jer saper offer.saper yang kesian ngn aku,silalah ajak aku bermalam di rumah dia.huhu.cerita sedih dia bermula dengan begini,"lepas abah aku start tanya aku tidur mana,aku tiba-tiba teringat kat adik aku yang aku panggil gemok even nama dia stylo kot (MUHAMMAD AMSYAR HAIKAL) coolio ngak nama adik gue ini?ececeh,aper motif promote gemok?xder motif pong :( nak tengok how gemok look?ok,this is


  nie la gemok a.k.a adik.eceh,adik ker?besar semacam jer aku tengok.hahahaha

dalam telefon tadi aku tanya la mana amsyar,xdengar bunyi suara pon.pastu abah aku cakap kawan dia bawa amsyar p tengok LIMA kat awana porto malai.bila aku dengar jer perkataan LIMA tu,aku menjerit kat corong telefon tu then cakap kat abah aku "aya nak p esok.suruh yo hantar kat jeti Kuala Kedah."abah aku balas "kalau nak mai sini tengok LIMA,lupakan sajalah sebab hari nie hari last.amsyar sorang ja yang bertuah leh tengok.nanti malam abah kol suruh dia cerita kat hang".aku aper lagi,abah aku takdan nak end kol lagi aku dah menangis sambil ketuk-ketuk dada sebab jeles kat amsyar.mana aci dia boleh tengok,aku tak.kalau nak tahu kan,aku sangat jeles kat gemok nie sebab kalau dia nak aper,abah aku akan tunaikan dengan kadar segera.tak kiralah mahal ker murah.janji gemok yang mintak,INSYAALAH dapat!!but after that,i'm realise.maybe dia punya rezeki dapat tengok show tu and naik kapal wut so ever name tu.aku redha dan pasrah jer.bak kata Mila pada Izzah "REDHA itu IKHLAS,PASRAH itu MENYERAH."hihihihi

that's all for tonite.daaaaaaaaaa (^.<) sambil kenyit-kenyit mata kat hampa.

No comments: