here we go :)))) aha :P

                                               ASSALAMUALAIKUM all....      

ceh,ceh,ceh saper pandai teka aper maksud di sebalik HERE WE GO TU?saper tahu,sila angkat kaki yer :p aha.cerita dia macam nie sebenarnyer,esok hari SELASA atau dalam omputehnyer TUESDAY.err..sila catat dalam buku nota eik penerangan nie -.- ekeke.ok,lets straight to the point la and no more kona-kona(belok) after this.esok aku kena hantar buku teks kat sekolah memandangkan paper aku dah habis.kome tak nak tanyer ker soalan senang ke idop?huhu...jawapannye (jawab siap-siap la yer?-gaya macam ader orang tanyer jer) jangan ditanyer senang ke tidak.aper yang penting kerjasama.eh,eh tak tak.aper yang penting aku dah berjaya jawab semua paper dengan penuh kesungguhan.hahaha.so lepas hantar buku teks tu,aku bajet la nak p tengok wayang kat CS nun xpon VILLAGE MALL kalau kat CS tu ramai orang  dengan sepupu aku.hampa mesti dah taw kan movie apa yang aku nak p tengok?movie apa lagi yang duk tengah hot la nie kalau bukan OMBAK RINDU novel yang diangkat menjadi filem.aku dah khatam novel nie berpuluh-puluh kali...serius wa tak tipu..sampai dah hafal setiap isi muka surat tu ada adegan apa. hehe dasyat wa kan?kebetulan,aku memang obses ngn novel.sebagai novelholics,aku tak patut lepaskan peluang p tengok filem nie.aku excited tahap gaban nak tengok Haris aka Aaron Aziz yang hemsem taraf daniel henney melakonkan watak haris dalam novel tu.menjadi ke idak,boleh aku komen.wakakaka.


so taknak lah melalut banyak sangat,aper-aper pon tunggu esok jer la macam maner.patut tak aku bawa tisu sebab ramai yang kata lepas keluar panggung pakat duk nangis sedu-sedan macam lagu nyanyian irwansyah ngn acha lagi.huihui.k lar,aku nak ikat buku teks yang sebanyak 15 buah tu.pastu nak tido mimpi haris dan aku sebagai izzah.hoho

No comments: