saya SUKA awak tapi awak SUKA saya tak?

 hukhukhuk.awak,saya sedih.sedih yang TERamat sedih.sampai hati awak.KALAU tak sampai hati awak,awak takkan buat kat saya macam nie :'( kenapa perlu bagi saya harapan kalau awak rasa awak tak mampu nak laksanakan? kenapa perlu berlakon seolah-olah awak suka kat saya tapi realitinya awak tak suka saya pon.dah tahu diri  awak tu setia tak perlu la bagi harapan palsu kat saya.saya pon ader perasaan jugak.walau kita tak pernah bersua muka,hubungan kita macam rapat yang..i think you know how to inteprate that.saya tak kisah kalau awak baca this entry.aper awak fikir pon saya tak kesah.at least saya dapat luahkan aper yang saya rasa.saya tak perlu pendamkan perasaan nie sehingga menjadi nanah.awak tahu?saya tak pernah percaya pada orang lelaki selain dari abah dan abang saya.ader orang cakap boys are stupid,throw rocks at them tapi siapalah saya untuk judge awak dan lelaki-lelaki lain.saya tahu awak still sayang dia.saya faham.awak boleh jer cakap dengan saya yang awak tak suka saya.tak perlu jual ayat bunga-bunga awak kat saya.memang saya suka bila awak tulis ayat sweet kat saya tapi bila tau kebenarannya,saya kecewa yang teramat sangat.awak tahu tak aper maksud KECEWA itu?if awak tahu,mesti awak tak buat saya macam nie.yeah,i bet you know!bukan semua wanita kuat dan tabah apabila hatinya dipermain oleh lelaki.saya harap sangat awak takder niat pon nak buat kat saya macam tu.ikhlas,saya pernah bercinta.tak banyak kali pon at least lebih daripada satu.bila bercinta mesti la pakai gelaran abang-sayang ma-pa b-honey tapi saya bila kapel saya tak pakai pon semua gelaran tu kerana saya malu,segan dan rasa macam tak sesuai pon dengan umur saya.saya fikir nanti dah tak sweet panggilan tu semua lepas kahwin nanti sebab masa bercinta dah sweet semacam.mungkin sebab tu kot ex saya minta putus kerana saya tak romantik + kuno.saya tak kisah langsung ader pakwe ke tak.tak jeles pon kalau tengok orang kapel bagai nak rak.cuma di hati kecil saya kadang-kadang mahu dicintai jugak.awak tahu?ramai yang ajak saya kapel *serius saya tak tipu* tapi saya tolak atas faktor yang saya masih budak sekolah.masih muda untuk memikirkan hal yang bagi saya hal-hal orang dewasa.bila saya tolak,diorang cakap saya berlagak,perasan hot,bajet bagus la aper la.tu semua saya tak ambil pusing langsung kerana saya tahu saya dalam lingkungan yang tak layak untuk bercinta.saya bukanlah baik sangat tapi saya cuba menjadi yang terbaik untuk mama dengan abah saya,abang,kakak,dan untuk adik saya.saya nak diorang respect dan bangga dengan saya atas kejayaan saya.saya tak nak mereka kecewa apbila tahu saya gagal hanya kerana seorang lelaki.mama ngn abah tak pernah larang saya nak bercinta.saya sendiri kalau suka kat that guy or this guy saya akan cakap kat mama saya.mama saya akan bagi komen yang sangat okay yang buat saya rasa tak salah saya nak bercinta.cuma saya jer yang masalahnyer.saya takut bila saya dah berkasih-sayang dengan insan yang bernama pakwe,saya tak dapt kawal diri saya contohnyer macam saya dengan awak sekarang.saya frust sorang-sorang dan awak tak tahu  pon..okay fine!!bagus kalau awak tak tahu.kalau awak tahu kemungkinan besar awak akan gelak kat saya atas kebodohan saya terjatuh dengan ayat manis-manis awak.saya mengaku yang saya jenis yang flirt around dan melayan orang yang suka dekat saya tapi saya dah cakap kat diorang awal-awal lagi yang bila saya layan tak semestinyer saya suka kat dia.bagi saya,kalau saya suka kat seseorang tu,i really mean it and takder niat nak mempermainkan perasaan dia.saya seorang yang setia.sekali saya tersuka kat awak memang payah saya nak buang perasaan tu even i've try hard to forget you still i cant.saya cuma nak awak tahu


If You Leave Someone
At Least Tell Them
WHY

Because

What's More Painful Than
Being Abandoned
Is Knowing
You Are Not Worth An
Explaination .... !!!

see?kalau awak tak suka saya pon,nak tinggalkan saya pon biarlah tinggalkan saya dengan satu penjelasan yang akan buat saya faham kenapa awak buat saya macma nie.sekurang-kurangnyer saya tahu kenapa awak tinggalkan saya.okay lar,saya pon tak larat nak meluahkan perasaan saya.saya berharap sangat awak balas cinta saya ini walaupun probability dia nil.



yer,walaupon saya kecewa saya still kuat kerana saya percaya ALLAH swt sentiasa bersama saya


please,jangan buat kat saya macam nie?saya pon ader maruah jugak.kalau tak suka,cakap jer tak suka.tidak aku tertampi-tampi.

p/s : tak semestinya orang yang kita cinta akan membalas cinta kita juga.jangan jadi seperti saya yang masih mengharap cinta yang tak pasti ^^

4 comments:

yuki_saki said...

mungkin ada seseorang yang lagi baik untuk kamu. =)

Tiara Fazlin said...

wuwuwuwuwuwuwuuuu i hate this hanging part! tergantung tak bertali..so mcm tak tau nak buat ape kan sbb kita dahla perempuan, perigi tak cari timba..sobs

niesasukasuki said...

nice entry dear :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

aalia shahira said...

yuki_said :yup,hope someone yang lebih baik dari dia,insyaALLAH ;)

Tiara Fazlin :wewitt,kak tiara komen entry kita tu.suka2.hehe ^^ ha'ah,kita perempuan.malu nak luahkan perasaan kat lelaki.