Untuk Awak my Followers dan Awak Yang Sudi Datang Sini =)

                                   ASSALAMUALAIKUM buat anda,anda dan anda :)

seperti tajuk yang tertera di atas this entry special dedicate to my followers and you yang sudi datang menjengah ke blog aku yang tak berapa nak good looking nie wether dari segi ayat,susunan or wut everlah yang duk berlegar kat ruang kepala korang tu.aku buat entry nie khas untuk menghargai korang yang follow blog aku.sobs sobs terharu meh T_T.terima kasih la manyak-manyak cos sudi follow me.walaupon aku start blogging dari bulan februari tapi entry aku baru ader duapulohtiga campur yang nie kira 24 la.huhu air mata kesedihan tumpah lagi *sambil lap air mata*cuba korang tengok kat blog archive nie,dari bulan 2 terus lompat ker bulan 9.mana pergi hilangnyer bulan tiga,empat,lima,enam,tujuh dan lapan eik?mana,mana? ewah,aku buat entry nie ader yang nak  baca?hehehe,takder orang baca pon takper janji wa ader tempat untuk mencoret aper saja yang wa rasa.

the facts tentang mana hilangnyer entry bulan2 tersebut ialah aku pon tak tahu err,rasa macam aku bakal kena penyepak jer dengan orang yang baca nie,huhu.waktu aku start buat blog nie aku tengah busy dan macam mana ntah dalam kebusysan  aku nie,aku sempat create blog.bila dah ader blog,aku tak reti la pulak nak menarik perhatian orang agar datang blog aku dan jadi follower aku.so,dah tak reti tu aku stop la daripada blogging.pastu aku dapat mimpi la pulak.dalam mimpi tu,blog aku nie cakap kat aku "alia,kenapa hang buat aku macam barang terbuang?awat hang tak datang jenguk aku,hias-hias aku ka takpon kalau malas sangat hang tulis la satu dua ayat bagi nampak aku nie rupa blog juga".so,bila dah bangun dari mimpi tu aku baru sedar yang aku dah buat,ader blog dan harus bertanggungjawab ke atasnyer.start dari mimpi tu la aku pon terbuka hati nak merapu meraban kat sini.kalau takder orang nak baca pon tak kisah.sekurang-kurangnyer blog aku nie ader juga peningkatan dari mula2 dia hidup tu.sejak tu la aku rajin p buat blogwalking kat blog-blog bloggers lain dan mengharapkan depa datang singgah dan follow blog aku nie.dan usaha aku itu membuahkan hasil apabila bilangan followers semakin bertambah.kan orang cakap USAHA ITU TANGGA KEJAYAAN.see,dah nampak kejayaan  aku nie?hehe.walaupon tak banyak at least ader jugak daripada takder kan dan aku menghargai para pengikut blog aku nie.bukti yang aku menghargai depa ialah yang nie la.yang hampa tengah baca nie.aku buat khas untuk awak,awak dan awak yang jadi follower blog aku.tanpa awak,awak dan awak siapalah blog aku ini uhuk uhuk sedih bercampur gembira.


bagi menambahkan lagi rasa penghargaan ini,aku ingin mendedikasikan lagu SAHABAT yang merupakan sountrack  animasi upin dan ipin yang dinyanyikan oleh PADI ini untuk korang semua.even kita tak kenal satu sama lain,tak pernah bersua muka,tak pernah sembang bergelak ketawa sambil tampar-tampar tapi kita tetap sahabat di alam blogging ini.sahabat sesama agama dan sahabat kerana berada di bumi yang sama yang bernama Malaysia.ecewah,patriotik la pulak.haha.

btw,musik and lagu takderla nak iringi tahap kesyahduan semasa korang baca entry nie.tapi takper la.aku sediakan lirik untuk korang lebih memahami makna sahabat yang sebenar kerana melalui liriklah kita boleh memahami sesuatu lagu itu dengan lebih mendalam dan berkesan ^_^

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia
Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia


Berakit-rakit kita kehulu

Berenang-renang kita ketepian

Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
mencari Sahabat untuk selamanya

Atasi semua perbedaan

Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia
Sahabat untuk selamanya

Berbagi dan saling menjaga

Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia



terima kasih kerana menjadi kawan aku kat dunia blog nie.appreciate sangat2 

yup,korang yang bloggers nie selalu buat aku senyum sebab korang datang blog aku yang baru nak hidup nie!


YER,sahabat untuk selamanya.marilah kita bersahabat di alam blog ini untuk selamanya.kalau ader umo yang panjang dan rezeki,mungkin kita boleh bertemu dan bersua muka bersama.hanya ini yang mampu aku ucapakan untuk korang TERIMA KASIH,TERIMA KASIH dan TERIMA KASIH  kerana jadi follower aku dan sudi menjengah ke sini.without you olls,saperla blog aku ini v_V.

p/s:hmm,about mimpi tu hanya rekaan semata-mata untuk menambahkan efek kedramatisan ke dalam entry ini.hehe maaf :D entry kali nie panjang sikit.aper-aper pon harap korang suka baca dan terhibur.kalau korang suka,aku berkali-kali ganda suka kerana dapat buat korang hepi.Tehee (^.<)



4 comments:

Teenager Housemaid said...

yeahh
saya da jadi follower awak..muehehe

aalia shahira said...

hee~terima kasih awak :)

cik adorabelle said...

boleh pulak blog awak cakap dalam mimpi eh . HAHA . lawak lawak . btw , terimakasih singgah . follow u ><

aalia shahira said...

haha,mimpi tu sajer sebagai penambah perisa :) btw,thanks baca n follow ^^