Jom Tambah Follower !


oohh....kepada sesiapa yang nak follower belog dia bertambah,haruslah join segmen yang di buat oleh encik Haris Kaito nie.syarat segmen nie senang jer.no demand-demand okay.just follow blog owner and copy banner yang kat atas tu untuk paste kat entry korang.lagi,nak tag pon boleh tetapi tag mengetag nie tak wajib pon :D hewhewhew.korang yang baca tu,wait-wait aper lagi?bertindak cepat sebelum terlambat walaupon tarikh tutup masih belum ditentukan :)

a/n : have fun ebelione (^_^)

28 comments:

Haris Kaito said...

terima kasih sudi join :)

Queen of Love said...

nice blog..sudah follow awk..follow saya balik :)thx :)

Queen of Love said...

nice blog..sudah follow awk..follow saya balik :)thx :)

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Papa PUSS said...

salam

nak join jg lah..
and Papa mmg dh follow here hehe..

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
Follow awk^^
Salam perkenalan
Jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

ANA D said...

singgah dan follow kamu..jgn lupa follow ana plak

Nurfarahin Yusof said...

hi,..nice blog,..
sy dh follow awk

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

gades pelik said...

done follow :) follow back ye :)

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Hanif Bloglist Blog said...

bagus ni

Miss Wawai said...

so, dengan cara ape kite dapat follower nye? cnfius....

iRiS said...

singgah dari segmen yg sama..Done following u..kindly please follow me back at

http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com

tq =)

BlackStar said...

hye.. salam perkenalan.. BS dari segmen yg jalan2 n dah follow :)
jemput la ke blog BS.. ^_^
http://blackstar-athirah.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Ariena Hisham said...

Hi, saya datang daripada segmen yg sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Flore Queen said...

dah follow ur blog dear.. follow blog i plak ye http://florequeen.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Nur Lavender said...

Alia : Dah Follow Alia..:)

IBU AQIL said...

FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

cik fatin said...

nice blog...
done follow sini...
trimas sbb singgah n follow blog cik fatin :)

Aswad ahmad said...

http://askwhat-24.blogspot.com/2012/01/thanks-segmen-jum-tambah-follower.html

DARI SEGMEN YANG SAMA^^
KALAU BOLEH FOLLOW ME.THANKS

Cik Rose Cute said...

Follow sini dari Segmen yg Sama...

yunie miza said...

done follow u... follow me back, tq :)

puteri nur afiqah said...

saya singgah dri segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

story about me said...

done follow u ... follow me back ... ^^

story about me said...

done folow u.... follow me back ^^

Ekjozbuluh said...

ekjozbuluh done follow! Join from same segmen...Feel free to visit ye! Thanx!

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

aNereO UsitHe said...

follow here

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

Alif Asyraf Zulkifli said...

done follow , sudi2 laa singgah blog sy jugak , thanks :)

http://alifasyrafzulkifli.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html