the end of MAC

Assalamualaikum =)

bulan tiga bakal berlalu dan digantikan dengan kehadiran bulan empat.sedar tak sedar,masa begitu cepat meninggalkan kita.for me,macam-macam telah berlaku sepanjang 3 bulan tahun 2012.there are a lot of thing happens to me then it will be blown away like that.what you have done for this three month?gain weight?increase your dosa/pahala?realise your mistake?well,it's your choice dude :)

this 3 month for me bring a lot of  seasoning whether it's sweet,bitter or sour.i've been waiting for my SPM result,PLKN then i've got my result.well,my result is good even i have expect more than that but it is not my power to determine how many A's i will get.it's HIM power.i'm just redha and accept the result as it is.i'm just a bit sad because i've made mama and abah dissappointed on me.they just like me,expect more than i got.frankling speaking,i play a lot last year so i dont have right to be down -.-'.i'm deeply sorry to mama and abah :(.next time if i got offer to persue study anywhere,i promise that i'll never play around and just fighting for my future that i could get during the SPM.i will concentrate for my study and i do it because i want give the best for mama and abah.i'm trying to that (^_^).just pray for me !


Now,aku dekat Sarawak nun jauh meninggalkan family yang berada di Kedah.aku datang sini untuk melawat kakak aku yang sedang study di UNIMAS plus berjalan-jalan menenangkan fikiran yang tengah berserabut.aku akan berada di sini selama 3 minggu then pergi KL duatigahari.i miss mama,abah,amsyar,yo and yang paling penting i miss my sayang T.T.penghujung bulan tiga aku dihabiskan di negeri bumi kenyalang ini tanpa family di sisi.only my sis is here.okay,gembira la jugak walaupon hanya di seorang.hee..kalau kakak aku baca,sure dia marah sebab gara-gara aku dia tak boleh balik.haha.serve you anis :p



here is my sayang.actually she is my younger sibling and we used to call her sayang because we all love her.she is Ariesya Nur Dania who's love to talk,laugh and cry =) isn't she cute??hee~~


everybody,i just hope you live your life well.apreciate what you have got in your life because not everybody lucky in their journey.most importanly is do not forget HIM yang berkuasa atas segala-galanya.if you get a hard time in your life,pray for HIM and  InsyaAllah He will listen to you.orang cakap sekarang dunia berada pada penghujungnya.nak percaya atau tak,it's up to you.i just can say,from now on we must change our attitude from a bad side to the good side.dia macam pepatah melayu la "buang yang keruh,ambil yang jernih":).banyak-banyak berisghtifar then tengok sekeliling yang macam-macam telah berlaku.if we want to get lucky into heaven,we must do all the things that He said.this peringatan is for us and for everyone.i'm not perfect but i'm try to be a perfect servant for Him.

btw,aku masuk kelas kakak aku then they invite Dato' Rahim Razali to give a speech about his journey as anak seni.you know wut,he is so clever during his back life and now also.he has degree in account then dapat scholarship sambung study kat Aussie beb!!aku time nie macam "wowwwwwww".kagum*.there's a pict that we dan taken

 tak berapa clear la sebab jurukamera tak bertauliah :P.waktu nie dia tengah bercerita pasal life dia dekat aussie dan mcm mana dia jatuh cinta dengan bidang seni.oh,i just adore him right now :D

lepas habis tu,kami tangkap gambar depan fakulti.nie semua kawan kakak aku.aku je palng muda.*tetiba bangga .haha

p/s : dekat sini aku selalu lapar sebab susah nak cari makanan yang sedap-sedap.my sis suggest me to eat bakso and maggi only.wut the $#!*.LOL.SELAMAT TINGGAL MAC.SELAMAT DATANG APRIL.shh,jangan sambut April Fool ye kawan-kawan?take care :)

2 comments:

Hanif said...

Sweet Ariesya
happy holiday at Sarawak

aalia shahira said...

thanks hanif :)