#1 Love's Quote

Assalamualaikum dan Hai...

*Apa yang disatukan oleh Tuhan,tidak sepatutnya dipisahkan oleh Manusia =)

Picture,credit to : diarihati.com

a/n : walau sekuat mana pon manusia cuba melawan takdir Tuhan,mereka takkan mampu     mengubahnya !

#3 Wordless Wednesday

salam,hai you olls..


hati mahu kawen tapi otak cakap "rileks dulu,ngaji bagi habis"



tapi kalau aku nak kawen,ade ke yang nak kawen ngn aku sebab ....


HAHA,aku takut bila kawen nanti suami aku akan ingat "dia kawen dengan perempuan ke lelaki".confuse (-.-)' .percayalah,aku nie berjiwa brutal.luar je pakai ayu tetapi bla bla bla.sometimes muka boleh menipu orang tetapi hati tidak =)

Segmen: Doodle untuk follower


aku nak doodle,sebab tu aku join.tak kiralah macam mana pon,aku nak doodle jugak.wakakaka,giler tak malu aku mengemis *rolling eyes !nak join?klik je banner tu :)

di sini aku dengan berbesar hati nak tag : http://ohsemmss.blogspot.com/
                                                              : http://lazybunnyslippers.blogspot.com/